Меню сайта
Категории раздела
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 128
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей

СПОНСОРЫ ФЕСТИВАЛЯ

Друзья сайта

НАШ БАННЕР

Имя отправителя *:
E-mail отправителя *:
Адрес веб-сайта:
Тема письма:
Текст сообщения *:
Оценка сайта:
Код безопасности *:

Понедельник, 29.04.2024, 11:29
| RSS
Главная
Мото-рок-фестиваль "КОВЧЕГ"
Главная » 2009 » Август » 25 » Rock-fest "Ковчег-2008" in Sokiryany
Rock-fest "Ковчег-2008" in Sokiryany
13:14
У Сокирянах відгримів рок-фестиваль
Ковчег-2008
  23 серпня соліст гурту «Yumos» Юрій Мадей, за підтримки міської влади, влаштував гарне свято для молоді міста. До пізнього вечора на Центральній площі було гамірно. Зібралися не тільки палкі шанувальники рок-музики, а й люди, яким небайдужі таланти рідного краю.
  Рок-фест назвали досить символічно - «Ковчег». Аби об’єднати всіх: дорослих, підлітків, малих проти антикультурної байдужості. Вправними веслярами стали вже відомі молодіжні гурти «Yumos», «Tiras», «ENСORE» із Сокирян та гості з Хмельницького - гурт «In Vain». Під час концерту учасники фестивалю намагалися залучити молодь до активного спілкування, цікавилися в присутніх, що вони знають про музикантів. Проводили конкурси, зокрема: «Найгучніший фанат», «Краще татуювання», «Красуня-сокиряночка». Переможцям вручили подарунки. 
  Всі гурти виклались на всі сто. Ведучі концерту Ірина Шкварун та Юрій Мадей закликали молодь до культурного спілкування, до здорового способу життя, вигукуючи заклики «Ні палінню, алкоголю, наркоманії!». У натовпі можна було почути: «Все, як на Майдані». Ось що про це дійство каже організатор рок–фестивалю Юрій Мадей, учасник групи «Yumos»: «Я думаю, що молоді міста в культурному сенсі приділяється мало уваги. Тому виникла ідея з концертом. Я люблю грати свою музику, неважливо – для однієї людини чи для багатьох. Зрозуміло, що не всі сприймають її так, якби хотілося. Але ж ви бачили, скільки було присутніх. Отже, є такі кому це подобається. Сподіваюся, що підвалини в історію фесту закладені. І вже через кілька років ми влаштуємо його на березі Дністра. Можливо, це буде наш майбутній новий «Казантип».
 Ми хочемо подякувати за дозвіл на проведення концерту міському голові Василю Степановичу Равлику, голові районної ради Василю Васильовичу Козаку, начальнику відділу культури РДА Майї Юріївні Александровій та всім працівникам будинку культури за сприяння та підтримку». 
  Свої враження про концерт шанувальники висловили так: 
Ваня Я. – Рок-фест був класний. «In Vain» - бомба, ну а «Yumos», як завжди, – найкращі! 
Олександр К. – У Сокирянах такого давно не було. Багатьом, думаю, сподобалося й вони почнуть поважати таку музику і тих, хто її грає. Особисто для мене – це була найкраща подія року. 
Коля С. – Концерт – мега! Я в захваті. Дякую всім за безмежний позитив. 
Люда Ж. – Такого концерту я не чекала. Враження переповнюють. Впевнена, що такий захід надовго залишиться в пам'яті. Хлопці –молодці!
Молодь міста отримала кілька годин драйвового відпочинку, гарних емоцій та заряду позитивної енергії. А завершив свято яскравий феєрверк.
Газета "Дністрові зорі"
Лілія Вітрова
Тетяна Гафінчук

Просмотров: 28345 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz